З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

Z novym rokom1

 

                                                           Шановні друзі!
Від імені президії Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок прийміть поздоровлення з наступаючими новорічними святами!
Зустрічаючи Новий рік, ми щиро сподіваємося, що він обов'язково буде кращим за попередній. І це абсолютно правильно: треба намагатися жити в позитиві. Треба прагнути більше і краще працювати, домагаючись за свій чесний труд високої зарплати. Треба не згинатися перед труднощами, а бути готовими до них і протистояти, використовуючи профспілкове братство, нашу міць, прагнення до соціальної справедливості.

Наша сила - в єдності і солідарності! І нехай їх в новому році буде ще більше. Нехай профспілки Дніпропетровщини, України і весь світовий профспілковий рух знаходять все нові і нові сили для виконання своєї справедливої ​​місії - захисту Людини праці!

Особливі слова вдячності багатотисячному загону профактивістів області, завдяки якому нам вдається захищати права трудящих на робочих місцях, на підприємствах і в організаціях.

Від себе особисто хочу побажати всім в новому році успіхів, гідної зарплати, безпечного і ефективного робочого місця, справедливого пенсійного та соціального забезпечення, великого особистого щастя і міцного здоров'я!

Віталій Дубіль,

голова Дніпропетровського облпрофоб’єднання.