19 березня – День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ДРУЗІ!

       Ми пережили дуже складний та трагічний 2022 рік.

       Але у будь-якій ситуації, за будь якої погоди, нерідко під обстрілами російських агресорів працівники нашої галузі залишились на своїх робочих місцях, надаючи споживачам тепло, воду, інші комунальні та побутові послуги.

Безперебійне функціонування мереж, об’єктів критичної інфраструктури, міського електротранспорту забезпечили життєдіяльність наших міст і селищ, суспільну злагоду та спокій в області.

         Працівники трудового фронту, ризикуючи життям, відновлюють пошкоджені ворогом водопровідно-каналізаційні, теплові мережі, забезпечують благоустрій, освітлення, чистоту міст і селищ.

         Разом з ДСНС та волонтерами вони розчищають завали зруйнованих будинків, допомагають внутрішньо переміщеним особам; у вільний від роботи час – шиють, в’яжуть, плетуть, виготовляють необхідну амуніцію і засоби для ЗСУ, активно волонтерять та донатять.

        На жаль, серед загиблих у цій жорстокій війні є й наші спілчани. Слава героям і вічна їм пам’ять!

         Самовіддана та героїчна праця працівників галузевих підприємств в умовах повномасштабної війни, розпочатої росією проти України, неодноразово була відзначена Президентом України, Кабінетом Міністрів, Міністерством оборони, органами місцевого самоврядування.

     Висловлюємо велику подяку працівникам житлово-комунальних, побутових служб, міського електротранспорту за відвагу, злагоджену роботу, незламність та згуртованість задля загальної справи - нашої ПЕРЕМОГИ.

       19 березня в черговий раз працівники галузі зустрічають День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

      Нехай це професійне свято надасть вам енергії, оптимізму, сили, віри та надії на кращі часи для України.

     Прийміть найщиріші вітання від Департаменту житлово-комунального господарства і будівництва обласної державної адміністрації, Президій: Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок і галузевого обкому профспілки.

 

З повагою,

Директор Департаменту ЖКГ

і будівництва ОДА                                                             Андрій КОЛОМОЄЦЬ

В.о. Голови

Дніпропетровського облпрофоб'єднання                            Анатолій ЯЛОВИЙ

Голова обласної організації профспілки                         Анастасія ДЕМІДОВА